De Klussenier G.D. ter Harmsel
De Klussenier G.D. ter Harmsel

Heilige Huisjes 16A
6905 AA Zevenaar

Dien uw offerte-aanvraag in   

0316 25 35 87
06 5716 0484
g.d.terharmsel@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 67888054

Even voorstellen

Woont u in de omgeving tussen Doesburg, Babberich en Arnhem en bent u op zoek naar een vakman voor uw verbouwing? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Mijn naam is G.D. (Gerrit Dinant) ter Harmsel en samen met mijn vrouw en kinderen woon ik in Zevenaar. U kunt mij inschakelen voor al uw verbouwingen en klussen in en rond het huis.

Ik heb in verschillende takken van de bouw gewerkt, zowel het uitvoerende werk als achter het bureau. De laatste jaren werkte ik als accountmanager bij een elektrotechnisch bureau in de omgeving van Zevenaar. Naast mijn werk was ik altijd thuis en bij familie en bekenden aan het verbouwen. De drang om met mijn handen te werken was nog altijd sterk aanwezig. Vandaar dat ik op zoek ben gegaan naar mogelijkheden om mijn eigen klusbedrijf te starten in Zevenaar.

Waar kunt u mij voor inschakelen? Eigenlijk voor alle voorkomende werkzaamheden in en rond het huis. Mijn specialiteiten zijn onder andere elektrawerk, installatiewerk op het gebied van water, lucht en airco. Maar ook de plaatsing van dakkapellen, badkamers, toiletten, overkappingen en alle overige renovatie- en onderhoudswerkzaamheden in en om het huis. Kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel maar een goede verstandhouding vind ik minstens zo belangrijk. Zo mag u van mij betrouwbaarheid en professionaliteit verwachten.

Vanaf de aanvraag tot en met de oplevering en ben ik uw aanspreekpunt. Weet u niet precies wat de mogelijkheden zijn in uw situatie? Ik denk graag met u mee. Vooraf ontvangt u van mij een vrijblijvende offerte en ik reken geen voorrijkosten. Desgewenst verzorg ik het materiaal en natuurlijk sta ik garant voor de deskundige uitvoering van de werkzaamheden.


Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...